Keep and Share logo     Log In  |  Mobile View  |  Help  
 
Visiting
 
Select a Color
   
 
Cik uz Rokturis Riepas Ārkārtas: Izšķiroša Soļi un Drošībai Padomi
Riepugaraza

 

 

Piem., stāsts twist uz trilleris romāns, riepas avārijas situāciju nevar nozvejas jums off-guard kad jūs vismaz paredzēt tā. Jūs var jūtat, ka jūsu sirds sacensības, kā jūs saprast kaut kas ir nogājis greizi, , bet izpratne cik uz reaģēt var darīt visu atšķirība. Pirmo jums nepieciešams prioritātes jūsu nekaitīguma un drošības kuras citu par ceļu, ja braukšanas ceļojot. Kādi soļi jums vajadzētu veikt uzreiz, un kā jūs varat nodrošināt vienmērīgu izšķirtspēju? Atzīstot uz labākās darbības ņemt varat palīdzētu jums pārlūkot to neparedzēti izaicinājumu veiksmīgi.

Personas Riepas Ārkārtas

Kad jūs esat kruīzi nosaka šosejas, pēdējā punktā jums vēlme ir sajust savu vehicle ļodzīties vai klausīties dīvaini clunk troksnis. Šie sajūtas parasti norādīt riepas avārijas situāciju. Tas ir svarīga palikt alert uz jebkuru korekcijas jūsu kravas,'s performance. Ja jūsu vadošais tiešām uzskata, izslēgt vai jūsu auto vērš prom, nav ignorēt to. Tie varētu būt zīmes no durtu vai nevienmērīga valkāt.

 

Viens norāde riepas avārijas situāciju ir pēkšņa kritums riepu stresa. Saglabātu acu jūsu vadības panelis par brīdinot ugunis; tos var informē jums potenciāls problēmas pirms viņi pieaugums. Jūs ir nepieciešams, lai tāpat bieži iepazīties uz walk par savu riepu - ja tā ir nodiluši vai nevienmērīga, ir pienācis laiks, lai apmeklēt a riepu garaza (riepu garāža) par novērtēšanu. Atjauniniet sava transportlīdzekļa efektivitāti jau šodien, apskatot modernāko Riepugaraza, kur eksperts tehniķi un augstas kvalitātes riepas sadarbojoties līdz turēt jūs droši ceļojot.

Steidzamās Piesardzības

Cik ātri vien jums ticam riepas ārkārtas jūsu pirmo rūpes būtu ir nodrošināt jūsu drošības un drošības citu par ceļu, ja braukšanas ceļojot. Ja jūs discover pēkšņas izmaiņas rūpējoties par vai dzirdēt neparasta skaņas, nav paniku. Pakāpeniski samazināt jūsu ātrums un meklēt drošā vietā, lai pull vairāk. Iet labi apgaismota zona tālu no mājas lapā satiksmes, piemēram, autostāvvieta vai atpūtas vieta. tiklīdz jums tiešām apstājās,, ieslēgt jūsu riska gaismas signālu, dažādu citu transportlīdzekļu vadītāju. Paliek iekšpusē jūsu kravas, ja jums saņemt par a drudžains ceļa kā izkāpšana var put jums draudi. Ja jūs ir, lai exit, darīt pusē tālu no web traffic un paliek alert.

 

Pirms jums pārbaudīt uz situāciju, izpētīt jūsu apkārtni par jebkura veida potenciāls bīstamību, riskiem un bīstamību. Ja jūs tiešām got rezerves riepu un instrumenti, nodrošināt viņi pieejamu. papildus, jāņem vērā prasa ceļa palīdzību ja jums jūtos neērts apstrādes uz apstākļiem sevi. Vienmēr prioritāti jūsu drošības sākotnēji; tas ir daudz labāk uz gaidīt help nekā ņemt nevajadzīgu apdraudējumiem. Paturiet prātā, uzturas rāms un apkopota ir vital visā jebkuru riepu avārijas situāciju.

Soli Pa solim Riepu Fiksēšanas

 

izēšanās var biedējoši, tomēr ar labākās darbības, jūs varat manage uz remonts efektīvi. Pirmo, nodrošināt jums paliek bez riska vieta un aktivizēt jūsu draudu gaismas. Savākt jūsu ierīces: rezerves riepa, domkrats, uzmavas uzgriežņu atslēgu, un iespējams riepas remonts package. Next, atraisīt uz vazāt rieksti mazliet, kamēr riepas vēl ir uz zemes. nav noņemt tām tagad. Kad viņi vaļīgāk, izmantot jack uz raise jūsu vehicle pie zemes. Redzēt to, ir stabils pirms turpinot. Šobrīd, pilnībā atbrīvoties no uz vazāt rieksti un pacelšanās uz punkcija. Ja jūs esat izmantojot remonts package, atbilst uz pamatnostādnes uz spot riepas. Ja jūs tiešām got papildu, atrašanās vieta to hub un line up caurumus ar cilpu skrūves.

Pieskrūvējiet vazāt rieksti atpakaļ ar roku, pēc tam pēc tā, ka pazemina uz vehicle atpakaļ uz zemes. Kad tas ir secure, lietot ar cilpu atslēgu savilkt ar riekstiem slavenība modeli. Šīs garantijas vēl formas. Visbeidzot, iepazīties uz spiediena jūsu papildu vai remontēts fiksētu riepu pirms procedūru jūsu braucienu. Jūs tiešām efektīvi apstrādāti durtu!

Novēršanai Tuvākajā Nākotnē Riepu Bažas

, kas Nodarbojas ar durtu ir vienkārši viena daļa no vehicle uzturēšana; ņemot soļi izvairīties no nākotnē riepu bažas nevar saglabāt jūsu laiku un trauksme. Start ar konsekventi izskatot jūsu riepu stresa. Nepietiekami piepumpētām vai pārāk piepumpētām riepām var radīt riepas pārplīšanu vai neregulāra valkāt. Izmantot a uzticamo mēroga uz pārbaudīt jūsu riepas ir sūknē uz augšu uz ražotāju's ieteicams grādiem.

Next, iepazīties jūsu riepas zīmes nodiluma vai zaudējumu. Meklēt plaisu, izvirzās vai preces iesniegti walk. Pagriezt jūsu riepas ik 5,000 līdz 8000 jūdzes uz reklamētu pat put on un pagarinātu to paredzamais dzīves ilgums. Nav aizmirst uz līdzināt jūsu riteņi; nelīdzsvarotību nevar sprūda agri riepu nodilumu un ietekmēt pārvaldība.

Galīgā Domas

Riepas ārkārtas, pārējos rāms un ievērojot šos darbības var darīt visu atšķirība. Atcerieties, tas ir daudz labāk ir risk-free nekā sorry-- ņemot lietderīgi piesardzības pasākumi garantijas jūsu nekaitīguma un drošības kuras citu par ceļu, ja braukšanas ceļojot. Ar personas perspektīvs bažas sākumā un izpratne tieši tā, kā uz reaģēt, jums jābūt gataviem, kad neparedzētu notiks. nav nolaidība uz iepazīties jūsu riepas regulāri uz uzturēt lietas punkti ritošā raiti jūsu braucieni un ceļojumi iepriekš!


Creation date: Sep 21, 2024 3:35am     Last modified date: Sep 21, 2024 3:35am   Last visit date: Sep 26, 2024 9:46pm
    Report Objectionable Content